2018-03-16 12:48:32

De verspreiding van de laser

Een heleboel mensen denken dat de groene laserpen is het begin en het einde van de nul, niet dus je krijgt op het papier en dan vaardigheid, oefening en ballistiek over te nemen. En de complainers dat de punt wast op 100 meter - 2" in diameter op dat het bereik zo toon mij je kunt het vinden van een halve dollar munt. In het einde, deze apparaten alleen krijg je op het papier en kan bespaart u 3 tot 30 ronden in het op nul zetten, na dat, het gewoon na geweer als nul. Wij gebruiken deze elke keer nemen we een lange geweer aan het assortiment. Ik kan er nooit zeker van zijn of iemand heeft geknoeid met bezienswaardigheden. We hebben ze in 30.06, 308, 8mm .45cal, 12 meter, en 223/556. Misschien heb ik gekregen van een slecht en ik hoop dat het geval was, maar voor het grootste deel, zou ik het niet aanraden omdat het niet erg goed werkt.


Ik heb dit voor mijn ar-15 want ik ben bezig een scope op het volgende week dus ik dacht ik maak het leven een beetje gemakkelijker te maken door het kopen van één van deze groene laserpennen. Ik ben van plan op het schrijven van een tweede beoordeling, nadat ik het zicht op de ruimte in, maar dit is gewoon mijn eerste op de laser zelf. Nogmaals, ik zal het schrijven van een tweede review over de feitelijke waarneming in de prestaties snel. In eerste instantie, toen ik voor het eerst ontvangen van het product, merkte ik dat de lente in het batterijvak was uit het midden en het raken van de zijde van het interieur. Dan zou ik gaan er weer voor om te werken, maar dan zou het weer uit na een beetje. Dat helpt niet. Algemene, meer problemen dan wat het waard is. Ook dit was niet een goedkoop product, zodat het feit dat het zo problematisch was teleurstellend. Echter, het heeft een "goed" werk van waarneming in mijn strijkijzers en red dot sight.


Bottom line is dat ik kocht de beste die ik zag met een a-merk voor 5.56/.223 omdat ik dacht dat het zou geweldig zijn om deze 200mW laserpen in het bereik tas, maar ik moet gewoon terug gekocht of een goedkopere 8 dollar in de eerste plaats. Je zou denken dat wanneer u koopt een van de duurdere producten op Amazon u zou minstens een groene laser die is behoorlijk licht, maar dat is niet het geval. Je geluk te kunnen zien in een slecht verlichte bereik op 25 meter die vrij slecht. Uit de doos, het is de zwakste laser die ik ooit heb gezien, donkerder dan de meeste 2 dollar kat speelgoed. Het enige reddende genade is dat als het bijna nacht tijd krijgt u op papier van 25 meter, maar in geen geval gaat het om u dichter dan 8 centimeter of zo.


Ik zal de aankoop van een ander een van deze eenheden voor elk van mijn wapens. Over het algemeen is dit een zeer goed gebouwd, kwaliteit laserpen, vooral voor zijn grootte. Het werkte heel soepel in en uit. Ook vond ik de laser te veel licht voor mijn behoeften. Ik had geen probleem met het zien van het. Het was nog steeds een zeer strakke dot met geen merkbare verspreid. De voorraad batterijen werkte prima voor mij zo ver, hoewel ik zal de anderen met mij aan het assortiment. Echter, gebaseerd op de ijzer bezienswaardigheden en optiek geïnstalleerd, verschijnt het heel dicht in de buurt. Het heeft een isolatie hoes is ingebouwd in het lichaam, maar het maakte geen verschil. Deze laserpen is goed gemaakt en niet vast (mits u zich niet laat de bout vervoerder groep slam in). Ik gebruikte het om nul mijn bereik op 25 meter bij 50 meter in huis en later bevestigde de juistheid van het systeem in het assortiment met behulp van live munitie.


Ik was in staat om het zicht in mijn bereik thuis vrij snel met behulp van deze krachtige 300mW laserpen. Ik heb het nog niet gebruikt voor langere reeksen als mijn vaste assortiment gaat alleen uit naar 25 yds, en ik heb niet gebruikt te lang, dus ik kan niet nog opmerkingen over de levensduur van de batterij (dat was een klacht die ik zag op een andere beoordelingen). Ik had een andere laser wijst cartridge die brak en was een complete teleurstelling. Het is het beste om het te gebruiken in de lagere lichtomstandigheden. Dat is waar de goede eindigt met dit product. Het was het maken van 1.5 meter cirkels op 50 meter. Gezien het feit dat het nergens in de buurt gecentreerd zou het niet bij veel goeds voor waarneming in mijn geweer.


laserpen groen 300mW


Ik plaatste het in de kamer, controleerde de dot positie tegen de laser blade @ 50 meter, vervolgens verwijderd van de groene laser, gedraaid en weer bij het lichaam. Vervolgens heb ik aangepast voor de achterzijde zicht op het overeenkomen van de dot en reisde naar het bereik. Op de range, het vereist slechts een paar klikken aanpassing (boven en rechts) om dingen dood op @ 50 meter. Het apparaat gaat aan als u de batterijen installeren en heeft geen schakelaar uit te schakelen. Levensduur van de batterij wordt verwacht dat voor minder dan een uur duren, afhankelijk van het pakket. Buiten dat, de dot begint te krijgen groot. Zodra je de batterijen in en cap, de laser is ingeschakeld. Dan, de kleine knop batterijen verwijderd moeten worden om deze uit te schakelen. Met het verwijderen of vervangen van de kleine batterijen uit te schakelen of op het is een beetje een gedoe. De bijgeleverde draagtas bevat het product is niet veilig. De schroeven lijken te zijn van messing en waren onmogelijk te passen zonder het te vernietigen. Als bijkomend voordeel, dat de kitten houdt van het jagen op de stip.


http://blogs.dotnethell.it/laserpen/Wat-laserpen-is-krachtig-en-duur__20390.aspx


https://laserkopen.portfoliobox.net/watisdeomvangvandelaserpenカテゴリ:ゲーム 
・プロフィール
  • 名前:ゲーム
  • ニックネーム:太郎
  • 住所:富山県
  • 性別:男性
  • 誕生日:1995-03-03
  • 血液型:O
  • 投資歴:無回答
  • 投資対象: 商品先物
・月間収支