2018-03-16 12:49:07

De levensduur van de batterij van de laserpen

Wilt u de beste laserpen uit deze winkel kopen? Verwijder het ding zoals een verbruikte zaak. Als het vast komen te zitten is, heb je een slechte extractor. That's it! De rest van de waarneming plaatsvindt naar beneden bereik met papier en opsommingstekens. Als u hoe een te gebruiken weet, u zult niet teleurgesteld worden - het werkt geweldig. Ik heb een van hun producten. Ik heb al hun producten te werken heel goed tot nu toe gevonden. Ik vond deze in de kamer soort rode laserpennen te werken veel beter dan de universele types die van de snuit hangen. Met het vuurwapen stevig gemonteerd in een zware bench-rust, ik heb het naar verschillende posities in de zaal gedraaid en gezien weinig verandering in de punt van de stip zelfs op 100 werven, die mij niet alleen een zeer goed aangegeven bewerking maar ook een zeer goede aanpassing binnen de b Rass lichaam. Voor degenen onder u die zeggen dat dit ding past strak en je moet gebruik maken van een wisser om het uit te krijgen, zitten u gedoe iets verkeerd. Het is de vorm van een patroon. Uw afzuigkap zal trekken prima. Fabriek munitie zal ook aanzienlijke variatie in inslagpunten.


Een ander ding in gedachten te houden is dat geen van deze soorten bezienswaardigheden perfect zijn. Zij zullen een beetje beter doen dan krijgt u gewoon op papier, maar zul je nog te gaan door middel van de gebruikelijke stappen van zeroing uw bezienswaardigheden of omvang. Overwegen de afstand die u nu op zoek bent om te hebben als de nul. Let ook al dat zelfs met een krachtige spotten scope, het niet gemakkelijk zijn zal om te zien de stip van de rode laser in vol daglicht op afstanden buiten 25 yards. Op papier en dicht bij target center op 100 yards krijgen met een dergelijk apparaat is nog steeds heel goed doet. Bij 25 tot 50 yards door middel van deze apparaten zijn uitstekend.


rode laserpen


De hoeveelheid tijd en munitie opgeslagen met behulp van een van deze bezienswaardigheden maakt hen goed waard het gebruiken. Er is geen aan-uitschakelaar. Dus moet ik het hele ding in een kunststof zip-lock zak slaan. Het doet het werk dat het heeft verondersteld om te doen. Ik was wantrouwend van enkele van de opmerkingen. Het werkte boete. Het wordt gebruikt in meerdere laserpennen en werkte consequent elke keer. Er is geen aan-uitschakelaar. Dus moet ik het hele ding in een kunststof zip-lock zak slaan. Het doet het werk dat het heeft verondersteld om te doen. Het did naar de job voor mij met het toepassingsgebied dat mij watertje trying voor zicht in, en ik zal zeggen dat voordat ik dit kocht, ik vrij een beetje van munitie in een ander bereik verspild en niet mijn foto's op papier kon krijgen. Het enige ding dat ik niet ongeveer het houd is dat wanneer de batterijen in, de laser op.


Ik gebruikte de laserpen site om aanpassingen te maken voordat u naar het bereik. Wanneer ik ingevoegd de cartridge en van de bout loslaten, op de cartridge te hard geduwd en het vastgelopen in het geweer vat. Het duurde een week om de nieuwe batterijen. Maar in de schemering, het was goed voor 100 yards. Stel ook de rode stip optiek volgens de laserpen ook. De levensduur van de batterij is waarschijnlijk beperkt tot 1 of 2 gebruik afhankelijk van het aantal bezienswaardigheden die u wilt aanpassen. Ik herinner me de verergering van hem moetend brand uit drie rondes, lopen uit ter plaatse van het doel, terugkomen, de correcties, drie meer schoten in brand. En twee... niet zichtbaar in fel licht, dus moest ik wachten tot de zon ging. Uitstekende aankoop, ik ben blij dat ik nam de kans. Handig ding om te hebben in het pistool tas, geen twijfel. Vooral als u berucht om te swappen zijn bezienswaardigheden en de manier waarop die ik ben te bereiken. Het product werkt heel goed.


Ik heb een heleboel laserpennen in meerdere pistolen en geweer kalibers. Het pistool ones lijken te hebben een betere hit-tarief dan de geweren als het gaat om nauwkeurigheid. Ik probeer om erachter te komen hoe de groene laserpen kan Word enkel door een geweer lengte vat en zelfs niet worden op een 18-inch doel op 100 meter?! Serieus, ik heb meer geluk de bovenste steken in een slee lood en eyeballing de boring/toepassingsgebied. Ten minste ik kan krijgen op papier doet het de "good" fashioned "manier. De derde factor krijgt me binnen ongeveer 5-7 MOA, die ik leven kan met want ik op papier ben en kan het nemen van daar. Helaas, als u voor een moment denkt zul je MOA-nauwkeurige om resultaten te krijgen zonder het afvuren van een schot you gonna worden zwaar teleurgesteld.


Er zijn kleine stelschroeven voor het aanpassen van dit ding, maar deze laserpen 2000mW aangekomen met geen aanpassing nodig. Het vuurwapen zal nog moeten worden geschoten op het bereik te bevestigen goede bereikinstellingen. Ik vond het idee van niet hoeft te vuur af 20-40 rondes (of meer) van dure 5.56 munitie aan zicht binnen mijn bereik, dus ik deze laserpen kocht. Het zet nauwkeurig een punt precies waar het vat is te wijzen. Maar je moet om het te doen in het donker. Geen enkele manier is dit krachtig genoeg om te zien zelfs in de schemering aan 50 voeten. Ik kocht enkele zilver oxide batterijen voor het, en het was veel helderder na het vervangen van de originele basen. Ik erin geslaagd om een punt uit het oog op 50 yards net voor donker, en het werkt. Uw geweer kan variëren. Op uitgezonderd mij een beetje geld, maar sommige ook kosten.


http://blogs.dotnethell.it/laserpen/Het-experiment-van-de-laserpen__20459.aspxカテゴリ:ゲーム 
・プロフィール
  • 名前:ゲーム
  • ニックネーム:太郎
  • 住所:富山県
  • 性別:男性
  • 誕生日:1995-03-03
  • 血液型:O
  • 投資歴:無回答
  • 投資対象: 商品先物
・月間収支